HOMECOMINGS

Då var det dags igen för juldagen. Dagen då alla kommer hem till sin hemort för att skryta om sina framgångar i storstaden och de som alltid säger: Asså Guud, det va så längesen jag va här. Vad har hänt berätta allt!
Fast sen är det egentligen bara dom som står och babblar ändå om sina resor och storstadsjobb....som oftast inte är någonting.....Nej, jag är inte bitter;)
På riktigt så tycker bara jag att det är en fånig situation där man på någotsätt ska få det låta som man frigjort sig från någon plåga man led av när man bodde i U-A och att man på något sätt måste hävda sig själv för att man egentligen inte har lyckats även fast man flyttade...Det kanske inte va Uddevalla det va fel på. Självklart så finns det ju större möjligheter i större städer men konkurransen är oxå större.
Somewear är ett exempel på att det inte bara handlar om vart du bor o vad du gör. Det är vem du är som räknas, så alla ni som ska ut ikväll, släpp fasaden och visa att ni är från Uddevalla (vad det nu innebär).
Det kommer bli en otroligt bra fest i kväll....
P E A C E


(och ni som flyttat till stockholm och ska ut i uddevalla ikväll, Nej vi har ingen kolsyrad vodka.....men Love har en soda streamer)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0