Lite Sol i allt regn...

Då är det väl läge att prata om vädret för att få igång tugget lite. Solen skiner ju faktiskt idag vilket underlättar både för själ och sinne.
Jag kom faktiskt att tänka på en sak. Många av oss som valt Uddevalla som sin residence har ju kanske fått en uppfattning av att det faktiskt inte händer speciellt mycket här. Jag kan väl tycka att det blir vad man gör det till även om detta utnötta ord inte räddar en regning dag med strömavbrott och kallvatten efter man väntat på en försenad buss i en halvtimme för att komma hem och vilja ta en varm dusch och somna in  till avsnitt 56 av prisonbreak. På riktigt, finns det någon som har mer otur än Michael Scofield?! Inte för att jag följer det men känns som regnet i Uddevalla blev en världslig sak helt plötsligt, även om PB är fiction.
I alla fall, det jag vill komma till är att gårdagen var en sådan dag när allt hände på en gång. Absolut inte för att det var jättespännande men under omständigheterna så lite mer än vanligt.
Vi fick, Onsdagen den 22 Oktober, Musicquizz på Butlers, Efterlyst med U-A mysterium (förra veckan var det en grävskopa i Laholm som blivit spårlöst försvunnen som fick headlines och gjorde så vi fick vänta på vårt drama att visas i TV tills i går), Ljungskile spelade och så självklart så får vi inte glömma lanseringen av SOMEWEARs nya hemsida. Tänk om vi hade kunnat baka ut dessa händelser på fler dagar istället då hade vi nästan haft något att se framemot varje dag denna vecka.
I dag får vi bara hoppas på att folk tömmer plånböckerna för i morgon kommer lön....För många.
Vi sitter på Stereo och vår nya Outlet....Välkomna ner!
(Ska lära Love att logga in på bloggen senare....Då jäklar folket!!)
Ha en bra dag
Mvh SOMEWEAR
Samuel

Kollade igenom Datorn och hittade denna stjärn bild på Felix Maxwall....In the backround Dj Christo.
(P.s stavfelen är verkligen bara charmiga så dom hoppar vi över)Mustaschfest med kropps på K2

Kommentarer
Postat av: imaS

En sådan mustasch tar tid att odla för mister Maxwall.

2008-10-25 @ 14:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0