och så gick det...

VI VANN GRUPPEN....och blev utslagna i kvartsfinal av ett korplag i innebandy med elitspelare....Kul att dom ställde upp så dom fick glänsa lite bland alla halvtaskiga krogfolk som pusslat ihop sina lag. Anyway, vi trodde inte vi skulle vinna en match, vi hade inte ens några klubbor med oss.
Så spännande va det och vi vann vår grupp med noll förluster i gruppspelet. Jesper Nord va målgörare tillsammans med Effet och vårt nya stjärnskott Love "the thigh" Henrikson. Sia på mittfältet som spelfördelare och Faik och Jag (samuel) höll oss relativt defensivt och vakta buren med uppgift att mest störa spelet och stötta vår målvakt Dagmar "Daggen" Muren....
Coach va Drago "Robert" Dragovic som blev utvisad upp på läktaren för passiv coachning tidigt under evenemanget. Han va mest med för efterfesten och buffen.


Kommentator och arrangör var DH och musiken stod Broström för...

Sen hämtade vi kraften på Sia o Faiks lyxsvit där faik bjöd på delikata små ambassadsnittar.

För att se bilder från festen gå in på www.clubkronan.com eller klicka här, kolla vimmelbilder.

Innan turneringen började hann jag o Love ta en liten tur runt i City (tog 5min) och vi reagerade lite på Varas utsmyckning av staden. Detta skapade ju så klart en nyfikenhet hos oss som snabbt fick tankarna till ett burleskt och erotiskt inslagg i historien och uppbyggnaden av Vara stad.


Och Varas stolthet! Fontänen....

Tydligen skall Olof skötkonung från Husaby och Kung Inge från Levene ha mycket med grundandet av denna stad att göra men mer inflytelserik skulle Kung Stenkil bli då han trädde tronen några årtionden senare. När han 1066 dog tog hans son, kung Inge som sägs ha varit över 2 meter lång, över tronen...Sen vet man inte mycket mer än att han hade en polare som hette Magnus skäggason som tydligen skulle snackat lite vitt o brett om sker o ting för att få komma till damers intresse och även att det va något gruff vid mälaren som tydligen skulle format samhället till det det är idag. Efter detta så skrivs inte mycket mer utan historien kommer återupta sig först på sent 1990tal då ClubKronan öppnas och staden återigen börjar bubbla av kärlek och dans....

HA EN GO SÖNDAG och vi hörs i morgon
Jorden är rund
/Samuel

Kommentarer
Postat av: effet

de va faktiskt semi-final vi åkte ur i... lite av idrotts historia!!!

2009-01-25 @ 19:27:24
Postat av: bobban

snyggaste laget, EVER!

2009-01-25 @ 21:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0