Goderafton herre o fru

Då har vi utforskat lite västkust. Jag tog Gbg o Love Helsingborg.
(Love kör sin story i senare inlägg)

Då Felix Maxwall varit hemma på besök några dagar och hängt på Harrys så kände jag att det var dags att ta mitt ansvar och ta ut honom på lite annat och kanske mer stimulerande och även Lilldanne med arbetscrew har befunnit sig i Gbg o promotat det nya tillskottet i GitarrHero kollektionen, DJ HERO! För att då passa på att förena nytta med nöje så passade vi på att åka ner o ta en dans med sällskapet då ändå Pawas, tech/deep house snubbe, åkt ända från tyskland för att spela på Peacock. Dessa kvällar ligger ofta i startgroparna på Manana för lite iskalla glas med öl o tapas. Sen oxå för att spana in den biffiga killen i garderoben ...Inte jag alltså utan de kvinnliga deltagarna i sällskapet.
Efter plockmaten så skulle vi ta ett mellanhäng innan vi gick vidare men det blev liksom osynkat o knepigt så vi hamnade på the "flying schotsman" av någon anledning där vi sprang på Soffanpower  som satt o smögdrack. Efter ett tag så står effet  brevid oss som gubben i lådan och då står typ hela gbg gänget vägg i vägg med oss på Orgia.
Så då anslöt vi oss och blev ett större sällskap som gick till Peacock för att runda av och för att hälsa på Sia/Faik/Christoffer  som står för dessa trevliga torsdagskvällar på Peacock. Hoppas att vi en dag kan bli lite mer öppna för den kreativitet som "house" musiken har att erbjuda så tillgången blir bredare för alla. Men it´s upcoming och det är kul att man vågar köra lite på namn som kanske just vi inte har så koll på i skandinavien men som har etablering på andra ställen i Europa...typ...ni fattar....

Sen blev det ialla fall lite olika upplevelser av båda Seven 11 slagsmål och bombhot på spårvagn....men vi slutade tryggt i våra sängar o nu ärr man på jobbet och sköter kommersen....
I morgon är det lokalt pådrag. Kullgrens, Love o jag lirar och ni är utklädda och folk hånglar på Kungsgatan...Kommer bli fett!
/ Rest in Pieces -Sam Slicer

Kommentarer
Postat av: Jackie

Sjukt bra val av den manliga modellen för era T-shirts.

2009-11-01 @ 11:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0