Nu till lite allvar....

Denna blogg är ju egentligen uteslutande avsedd för glädje men ibland måste man spänna åt binningarna lite för att hålla kursen.
Jag vill slå ett slag för det makt missbruk (om det ens förtjänar att bli kallat så) som sker i vårt medelmåttiga land.

Det är så många som kämpar på andras bekostnad för att dessa sitter på en position där dom kan utnyttja systemet till max. Dessa människor är absolut inte mer värda eller rätt till en viktigare plats i vårt system utan är minst lika svaga utan sin rustning som vi är....om inte mer. Rätt man på rätt plats är idag inte en sanning utan idag hamnar de fega i grupper som backar upp varandra därav framgångarna i många av våra passiva system.

Så idag vill jag bara ge dessa (oftast män) en redig örfil för att dom sabbar mitt levnadssätt och min önskade världsbild.


1.Johan af Donner, arbetade på Röda Korset där han plockade ett par mille till egen ficka. Det behöver man ju egentligen inte få en artikel i tidningen om för att förstå men eftersom hela systemet bygger på att ta bort instinkterna från oss människor så blir vi lätt döva o blinda för dessa personer.
2.Göran Lindberg. Polischef som hanterad prostitution. Hur kan en sådan person få klättrat så högt upp på vår lag stege?
3.Anonym. Förskingrade 120 miljoner från skatteverket medans vi små företagare är tvugna att skaffa nya kassor så vi inte kan förskingra några pengar som vi egentligen äger själva....Om det hade vart marknad dvs. För mig hade det tagit ungefär 100 år att förskingra den summan.....

Detta är bara några av de just nu aktuella händelser men det finns otalt många fler under vår tid på jorden. Mindre som större. Vi har politiker som dagligen predikar om att alla ska ha det lika sen köper fina herrgårdar på landet. Vi har idrottsstjärnor som pratar om ett sunt leverne och sen springer o tar kokain på nattklubbar, vi har matkedjor som snackar om billigare mat men ska inte mant handla om nyttigt o inte billigt så på vems bekostnad blir det i slutändan?

Det som sägs i detta inlägg är bara att vi inte kan leva efter lagar o regler idag när dom inte ens följs av de som skapat på dom. Vi måste själva ansvara för våra handlingar och förtjäna vår plats på planeten. De människor som beskrivs ovan är bara några få och det finns säkert många där till även om det handlar om mer eller mindre.

Dags att vakna och ge dom trötta kostymsnubbarna en dildo i röven!

/Sam
(ni fattar att jag skulle kunna skriva om detta hur länge som helst :) tur att vi har SOMEWEAR)

Tänk på hur lika djuren vi är. När någon konkurrerar om ens position så ryter man till precis som en Lejonhanne för att behålla platsen men är utmanaren starkare så smyger man iväg med svans mellan benen o skäms....
När något går framåt för mänskligheten går oxå något annat bakåt. Vi kommer alltid få betala för vårt agerande.
det kallas EVOLUTIONEN mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Gott med lite eld!!! Första gången jag läser bloggen och blir mycket positivt överraskad!



En sådan här 'evulution' (som egentligen bara betyder anpassning) går att stoppa, det kräver dock att människor börjar tänka SJÄLVA! Och tar ansvar! Varje liten handling vi utför påverkar så otroligt mycket mer än vad vi någonsin kan förstå, i alla led, därför är det så viktigt att vi gör vårat absolut bästa i varje läge, alltså lyssnar på den där lilla rösten som håller oss vakna och inte fuskar!!!

Dessutom så ska vi vara medvetna om att detta monetära system som vi lever i finns endast till pga att större delen av mänskligheten inte tänker (eller bara blundar) för av detta blir vi förslavade,,, -hur många är det inte som tex jobbar för att ha RÅD att vara lediga?! i mina öron klingar det inte särskilt bra :/



Okej, over and out :)

2010-02-26 @ 11:56:52
Postat av: MAJA

sHIT VA TÄNKVÄRT!

2010-02-26 @ 12:42:20
Postat av: MAJA

Verklige tänkvärt! Snyggt

2010-02-26 @ 12:43:16
Postat av: somewear

Word! som man säger....

2010-02-27 @ 10:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0